INGREDIENTAI: 500 g vištienos
5 skiltelių česnako
1 saujelės graikinių riešutų
200 g pievagrybių
2 a.š. kmynų
180 g grietinės
2 svogūnų
Aliejaus
Druskos
Pipirų
1 saujelės razinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitintame aliejuje apkepti smulkintus svogūnus. Tada kartu sudėti griežinėliais pjaustytus pievagrybius ir kepti dar pora minučių. Grietinę sumaišyti su druska, pipirais, sutraiškytu česnaku. Grietinės mišinyje marinuoti vištieną (1 - 2 val.). Nuvarvinus grietinę, apkepti keptuvėje vištieną. Į karščiui atsparius indelius sudėti vištieną ir likusį grietinės marinatą, apkeptus svogūnus, riešutus su razinomis bei riešutus. Viską pašauti į įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 40 minučių.