INGREDIENTAI: 600 gramų kiaulienos faršo
2 vienetai kiaušinių
2 riekės juodos duonos
2 skiltelės česnako
šiek tiek pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Apvoliojimui:
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek miltų
šiek tiek maltų džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duoną susmulkinti ir užmerkti piene.
2.
Į faršą sudėti druską, pipirus, įmušti kiaušinius, sudėti smulkintą česnaką, duoną su pienu ir gerai išmaišyti.
3.
Formuoti norimo dydžio šnicelius, apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje, džiūvėseliuose ir kepti, kol gražiais apskrus iš abiejų pusių.
4.
Patiekiau su kuskuso kruopomis, burokėlių - žirnelių mišraine ir raugintais kopūstais.