INGREDIENTAI: 200 gramų jautienos išpjovos (naudojau "Agaro" jautienos išpjovos pjausnius)
600 gramų lęšių (garuose ruoštų, apytikriai)
500 gramų sluoksniuotos tešlos
1 vienetas kiaušinių
3 vienetai svogūnų
pagal poreikį sviesto
pagal skonį sūrio
pagal poreikį kvietinių miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Susmulkiname svogūnus pusžiedžiais.
2.
Kepimo formą patepame sviestu, pabarstome miltais ir dedame tešlos lakštą. Beriame lęšius, o ant jų - smulkintus svogūnus.
3.
Pagardiname druska ir pipirais. Jautieną supjaustome gabalėliais ir dedame ant svogūnų.
4.
Beriame dar vieną sluoksnį lęšių, o ant jų - tarkuotą sūrį. Viską užklojame tešla ir aptepame kiaušinio plakiniu.
5.
Kepame 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių.